IMG_6408

Velkommen til!

Jeg hedder Jeanette Hardis og er ophavsdamen til mit site ‘Let’s Blog Some Shit’.

Jeg elsker at skabe liv, relationer og være kreativ – både igennem tekst og visuelle ressourcer. Jeg har altid været glad for at skrive og fotografere og ville gerne dygtiggøre mig i denne disciplin, hvorfor bloggen opstod i marts 2014.

Bloggen er mit personlige, kreative outlet.

Jeg er tilflytter fra Sjælland til Odense, og jeg elsker byen på nu 7. år! Jeg prøver for så vidt muligt at have fingeren på pulsen især, hvad angår Odenses kulturliv. For jeg elsker at bruge byen og jeg elsker den friske duft af liv om morgenen, når jeg cykler på arbejde.

Til daglig er jeg også så taknemmelig for netop at arbejde med byens kulturliv, da jeg besidder en stilling som kommunikations- og souschef hos den odenseanske kultur- og musikinstitution Kansas City.

Jeg er plaskhamrende forelsket i Odense, hvorfor jeg bruger meget tid på at udforske byen og alle de skønne ting vi kan opleve her. Derfor vil du også kunne finde anbefalinger til og tanker omkring Odense på bloggen. Find alle anbefalinger vedrørende Odense lige her i kategorien ‘Odenseguide‘. Har du nogle butikker, restauranter, arrangementer eller steder du mener en “nyodenseaner” skal opleve, må du endelig skrive det! Måske det bliver til et indlæg til andres glæde.

Ud over kulturlivet i Odense sætter jeg stor pris på æstetik og design. Efter min bachelor i Engelsk & Designkultur startede jeg derfor på kandidaten Designledelse på Syddansk Universitet samt Designskolen Kolding.

Jeg har i januar 2016 afleveret speciale omhandlende designkommunikation igennem emballagedesign. Design i alskens afskygninger er derfor noget, der ligger mit hjerte nær både fagligt og personligt.

Derudover er jeg co-founder af det faglige netværk Fynske Influencers, der samler alle bloggere, instagrammere, youtubere og deslige på hele Fyn! Dette projekt arbejder jeg på sammen med min altid skønne, dygtige og talentfulde partner in crime Rebecca Brincker.

På Let’s Blog Some Shit får du et indblik i mit liv som ung kvinde sidst i 20’erne. Jeg deler ærligt mine tanker om alt; lige fra de pæne ting vi omgiver os med til dagligt – til de tanker, der florerer når man står på tærsklen til voksenlivet; job, uddannelse, kæreste (N) hunde (to sheltier Temptation & Mercedes), glimmer eller palietter (begge), træning, sundhed, om at flytte til en anden ø end min familie, om at savne og masser drinks og glimmer til at fejre hverdagens små glimt.

Jeg har aldrig været en person, der har taget mig selv alt for selvhøjtideligt. Jeg dyrker selvironi, hvorfor titlen på bloggen skulle formidle dette. Jeg ser ingen grund til at møde verden med andet end et smil og positivitet.

Jeg håber, du vil følge med her på siden, og måske give dit besyv med.

// Jeanette

Mange spørger ind til min header. Den er tegnet af kunstneren Kathrine Iversen, under navnet Minimalistic Mess. I kan finde mere info om hende og købe hendes værker lige her.
Den forestiller en fiktiv skyline af Odense – og selvfølgelig mig!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


LET'S BE FRIENDS SHALL WE?

Hello!
Jeg er altid for sent oppe og sover aldrig nok. Mine to hunde hænger konstant på mig. Jeg drikker for meget kaffe. Tangerende til det usunde. Men jeg spiser ligeså meget bland-selv-slik, så mon ikke det går? Tak fordi du læser med!