• Når min kaffe når at blive kold, inden jeg slubrer den i mig.
  • Når min kaffe er så pissevarm, at jeg brænder mig på den.
  • Når folk stopper en online samtale uden varsel, og bare ikke svarer. Fino bambino, men så forvent ikke, at jeg er mindre end fem dage om at svare dig igen.
  • Når mine planter dør fra mig. Jeg bliver bare aldrig gode venner med efeu.
  • Mandag morgen.
  • Tirsdag morgen.
  • Torsdag morgen.
  • Saldoen på min konto.
  • Når jeg skal cykle i blæsevejr. Regnvejr kan jeg klare med at svøbe mig ind i plastik. Blæsevejr har jeg intet forsvar imod. Har du set min cykelkurv? Den fungerer praktisk taget som et storsejl. IKKE særlig praktisk i blæsevejr. Jeg er typen, der bliver hidsig, når jeg cykler i blæsevejr.
  • Når min pomfritter bliver sucky pga. kondensvand i papboksen på vej hjem fra bistroen. Er der dog ikke nogen, der kan opfinde en måde at transportere fritter på, uden de bliver bløde?!