KONTAKT & FREELANCE

Mail: jeanette@letsblogsomeshit.dk

Instagram: @jeanettehardis #letsblogsomeshit

Følg også med på: Bloglovin

Snapchat: jhardis

For pakkepost og telefonkontakt ret henvendelse til mail 

Har du nogle spørgsmål, kommentarer eller ønsker du at lave et samarbejde med mig igennem bloggen eller har interesse i sponsoreret indlæg, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Jeg arbejder også freelance med bl.a. tekstforfatning, og jeg er iværksætter til flere bloggerevents med stor succes i Odense. Læs mere om dem her.

Hvis du mangler ideer eller assistance til kommunikationsopgaver eller events, skal du derfor også være velkommen til at kontakte mig.

Udfyld denne kontaktformular og få nemt fat på mig. 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

VIL DU LAVE ET SAMARBEJDE MED MIG?

Jeg leder efter gode og værdifulde samarbejde til min blog. Har du derfor et brand, du mener vil være i min og mine læseres interesse skal du være mere end velkommen til at henvend dig.

jeanette@letsblogsomeshit.dk

Jeg har lavet forskellige slags samarbejder – både længere og kortsigtede strategiske kampagner. Jeg er selv mest glad for længerevarende samarbejder, hvor både brandet og jeg kan lære hinanden godt at kende, og derved opbygge en værdifuld relation. Jeg er åben for forskellige måde at samarbejde på, så kontakt mig endelig.

Hertil kan bl.a. nævnes mit samarbejde med klinikken Beautified, der ligger i Odense. Vi har gennem længere tid opbygget en værdifuld relation, som både jeg, Beautified og mine læsere drager nytte af.

Vil du sende PR-pakker skal du også være velkommen til dette. Henvend dig pr. mail for min adresse.

Af nylige samarbejder kan jeg nævne:

Beautified
BeWooden
Lyngaa Frisør


LET'S BE FRIENDS SHALL WE?

Hello!
Jeg er altid for sent oppe og sover aldrig nok. Mine to hunde hænger konstant på mig. Jeg drikker for meget kaffe. Tangerende til det usunde. Men jeg spiser ligeså meget bland-selv-slik, så mon ikke det går? Tak fordi du læser med!