IMG_5659

Endnu et Real Style indlæg!

Disse indlæg vil afbillede personer fra min dagligdag og liv. Personer, hvis stil og beklædning, jeg enten inspireres af, beundrer, provokerer mig (på den gode måde forstås), igangsætter tanker omkring min egen stil eller slet og ret ser pisse godt ud i mine øjne. Det vil være billeder, der selvfølgelig på en måde er planlagte, og netop derfor ikke på sin vis er street style, men mere real style idet billederne netop er af personer jeg selv kender, og hvis stil jeg kender. Det vil aldrig være billeder af personer på vej til den røde løber, eller andre events, hvor man vil forvente, at der måske er skruet lidt ekstra op for udtrykket i outfittet (nogle gange måske endda til den lidt overdrevne side, omend dette selvfølgelig også kan have sin charme og karisma), men slet og ret billeder af “ægte” personer og deres real style som de går klædt til daglig.

Fordelen ved dette er også, at jeg rent faktisk ved, hvor de shopper, og hvor deres tøj er fra.

Jeg føler ofte at det er i den daglige trummerum, at jeg glemmer min personlige stil, hvorfor jeg også selv ser frem til disse indlæg, da de forhåbentlig vil skabe rum for udfoldelse og kreativitet i min egen daglige stil.

Jeg håber, at I synes denne serie af indlæg vil være interessant og måske endda give jer inspiration i jeres daglige stil.

IMG_5576IMG_5588I denne omgang er det skønne og altid fashionable Kahtrine, der er en af mine dejlige studieveninder.
Hun har en rå, men samtidig fin og minimalistisk stil. Hun er næsten altid iklædt sort, sort og atter sort, men bruger ofte nuancerne grå og hvid, til at bryde det sorte look. Derudover er hun rigtig god til at blande forskellige materialer, der medvirker, at der bliver skabt noget spil i det sorte.

Ved dette look er jeg især vild med hendes brug af de herreinspireret sko, sammensætningen af den fine hvide skjorte og den rå læderjakke, og jeg sukker over Kathrines smukke og specielle solbriller! (De er fra & Other Stories).

Hendes outfit er nemt at gøre efter med et par stramme sorte bukser, herreinspireret sko, en hvid skjorte, læderjakke og et par snacky solbriller! Et tidsløst og smukt outfit!IMG_5632 IMG_5635 IMG_5659