Godmorgen derude!

Sikke et svingene vejr hva’? Jeg sidder i skrivende stund i vores i, hvad jeg nok slipper bedst afsted med at kalde vores, lille gård ud til haven. Her ville jeg ønske, at jeg nød en hjemmebrygget latté.

Men jeg har ingen kapsler til min  Dolce Gusto maskinen, og er heller så fancy, at en espressomaskine har stået højt på køkkenmaskineparkønskelisten. Ud fra vores relativt lille køkkens rent fysiske formåen vil jeg nu også påstå, at køkkenet klarer det ganske udmærket, hvad angår udvalget af køkkenmaskiner. Hvad jeg virkelig mangler i køkkenet er en all-in-one maskine. Der både kan lave fantastisk kaffe, bage et brød, friturestege pomfritter med kun en spsk olie (sådan én maskine har netop fundet plads i køkkenet også), varme maden og koge ris! Ak. Der er nok lang vej igen til den maskine ser dagens lys. Indtil da må jeg drømme om et større køkken.

Indtil for nogle uger siden drømte jeg desuden også om et job. Det ønske gik sgu i opfyldelse! I går plantede jeg deraf min str. 37 petitfødder hos Kansas City. Det var en skøn første dag. Omend der vist altid er nogle bekymringer om en sådan ‘første dag’.

Det gik nu ganske glimrende, og jeg glæder mig til igen lige om lidt at svinge benet over cyklen og komme afsted. På arbejde sgu! Jeg ville bare lige give et lille pip herinde. Dagen i går forsvandt nemlig hurtigere end en kajkage på min tallerken. Just efter min hjemkost i går fik vi nemlig gæster i form af Caspers familie. Han har nemlig afleveret speciale i går, og det skulle, som det bør og hør sig, selvfølgelig fejres! Derfor gik tiden med fysiske relationer fremfor de online i går. Sådan sker det, at livet sørger for ens underholdning.

Kan I have en rigtig skøn lille-fredag. Jeg tjekker ind i aften med en omgang lækre drinks. Vanen tro!