December (og januar for den sags skyld) er som et stort sort hul fyldt med eksaminer. Jeg kan forsøge at undgå det sorte hul, men det suger mig ind uanset hvad og i stedet for at stritte i imod kan jeg ligeså godt bare indse, at jeg ikke kan smutte forbi det. Men nogle stjerner når jeg alligevel at nyde på min vej igennem det sorte hul. Her taler jeg især om  julestjerner. Jeg har nemlig forsøgt at få pyntet lejligheden op inden min tur igennem det sorte hul startede, så jeg kan nyde julestjernerne i de få ledige stunder der nu er.IMG_7066I år er jeg blevet inspireret af rionet til julepynten. Jeg har fået klippet et stykke rionet ud i den størrelse jeg ville. Nettet har jeg derefter hængt i loftet i to kroge og er ellers gået amok med julekugler, hjerter og klokker som pynt. Jeg har holdt tonerne i rød og guld i år.

IMG_7064 IMG_7067 IMG_7074 Jeg synes, at det ser super godt ud og er en god måde at få brugt sit pynt på, hvis man ikke har et juletræ stående indenfor.

Pynter du op her til jul? Eller har kalenderlys eller adventskrans?