Hvordan jeg har det når #16

… jeg prøver at ‘acte cool’, men faktisk bare er mig selv

… jeg venter på, at cyklisten foran mig begynder at cykle, når lyset bliver grønt

… når nogen foreslår, at vi skal dele en lille popcorn i biografen

… min slikskål er tom fredag kl. 19.34

… musikere er irriterende og jeg skal være meget diplomatisk og pædagogisk

… da jeg holdt min niece for første gang

… jeg har set en meget uhyggelig serie og skal i den mørke kælder efter vasketøj

… der kommer nogen ind på kontoret, som jeg ikke ved, hvem er

… der er helt stille i Repeat uden diskomusik

… jeg kigger på Nicolai (og måske håber, han vil hente is til mig samtidig)

4 Comments
  1. Ahahaha – A+ brug af gifs. Jeg kan virkelig relatere til mange af dem, dog vil jeg skifte den med cyklister ud med fodgængere. Der er ikke noget mere irriterende, end at stå bag ved nogen, som ikke bevæger sig, når det så bliver grønt – som regel fordi de har hovedet i mobiltelefonen. Der bliver jeg simpelthen den værste version af mig selv, især hvis det er et lyskryds, som lynhurtigt skifter. Pay attention, goddamnit!

    1. Tak! Åh ja irriterende medfodgængere er også ret slemt!! Jeg tænker nemlig også over det med, at lyset hurtigt skifter. Så kom dog videre mennesker! Men glad for, at jeg ikke er den eneste med tilbøjelighed til lettere aggression overfor langsomme mennesker!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


LET'S BE FRIENDS SHALL WE?

Hello!
Jeg er altid for sent oppe og sover aldrig nok. Mine to hunde hænger konstant på mig. Jeg drikker for meget kaffe. Tangerende til det usunde. Men jeg spiser ligeså meget bland-selv-slik, så mon ikke det går? Tak fordi du læser med!