Jeg havde lidt frygtet at H&M’erne ville have været rippet for den nye kollektion, but nope. Og jeg fik de to dele jeg allerhelst ville have fra kollektionen. (Og de to dele som min bankmand nok ville mene var mere end rigeligt). Nemlig den blå lange skjortekjole, og de fine shorts med flamingoer på. IMG_8094 IMG_8096 IMG_8098 IMG_8107 IMG_8108Jeg var tæt på at hoppe på (i) de lange bukser, og sidder måske og fortyder lidt, at de ikke kom med hjem. Men. tror simpelthen ikke, at de ville være såå anvendelige igen. Jeg forestiller mig faktisk at kunne kombinere både skjortekjolen og shorts’ne når vejret bliver til det.
Andre der har hapset nogle lækre ting fra den fine kollektion? I dag nyder jeg en fantastisk dag med fødselsdagsfejring af hunden selv, og en aften med masser spas og løjer med mit arbejde. Kan I alle have en god weekend! 🙂

Ps. Billederne er taget hjemme hos mine forældre. Og jeg tog den første den bedste tøjbøjle, der hang i deres skab. Tilfældet (skæbnen) var, at bøjlen er fra Hotel Grand i Odense. Det studsede og grinte jeg lidt over.