Jeg har lidt krise i øjeblikket over mit hår. Tænk, at sådan en lille ting kan fylde så meget. Virkelig first-world-problem, men none the less et problem. For ca. to måneder tilbage fik jeg det farvet og klippet. Klipningen var so and so – farvningen? Det er en helt anden snak! Det blev slet ikke som jeg havde udtrykt det overfor frisøren. Jeg gik derfra med en rigtig dum følelse i maven. Og jeg er desværre ikke en af de typer, der er god til at “brokke” mig over sådan noget.

Til gengæld er jeg god til at overbevise mig selv om, at det nok var mig, der ikke var klar nok i mælet overfor frisøren. Tåbeligt. For en frisør lever jo først og fremmest af kundetilfredshed skulle man mene. Og tilfreds var jeg desværre ikke.

Nu leder jeg derfor efter en kyndig og kompetent frisør. Ikke mindst en som rent faktisk lytter til sine kunder. Kan I anbefale nogle i Odense? For mit hår trænger virkelig til en kærlig omgang.

Det er underfundigt, at hår kan være så stor del af ens personlighed. Jeg har engang været farvet mørkhåret og det gav mig et helt andet, og lidt hårdere, udtryk end det lyse hår gør. Som barn og indtil 6års alderen var jeg helt hvidhåret. Tidens tand har formået at ændre på dette, og i dag besidder jeg naturligt en kommunefarve. Eller leverpostejsfarve som det også jævnt kaldes (det ligner det sgu også! Altså leverpostej).

Det er nu ikke fordi, der er noget forkert i den farve. Og mange vil sikkert mene, det endda er en ganske nydelig hårfarve. Jeg tenderer til at være enig. Alligevel elsker jeg muligheden for, at mit hår kan farves lidt lysere i forskellige reflekser.

Men farvning betyder også, at håret nogle gange kan trænge til lidt ekstra omsorg.

Jeg har før skrevet om, hvad man selv kan gøre for at holde sit hår sundt, og jeg følger selv alle disse gode og anvendelige råd. For de virker altså! Men det betyder ikke, at jeg ikke ofte søger efter nye produkter, og i særdeleshed den næste mirakelkur til håret. Den må findes derude!hårprodukter

{ Wet hairbrush // Tangle Teezer // Kokosolie (anden slags) // Batiste // Repair Rescue Shampoo · Sealed ends // Moisture Kick Shampoo · Treatment // Silver Shampoo // Aussie Mega Instant }

Jeg har samlet disse produkter, hvoraf nogle af dem er produkter jeg selv bruger, og andre er produkter jeg kunne tænke mig at afprøve. Har du selv prøvet nogle af dem og kan komme med en anmeldelse?

Jeg er især selv glad for dry-shampoo’en fra Batiste. . Men jeg synes nu ikke, at den er særlig drøj i brug. Bruger du dry-shampoo og kan anbefale en anden?

Silvershampooen bruger jeg jævnligt, og den er jeg meget glad for. Har du lyst hår, og vil undgå det gullige skær, så er en silvershampoo virkelig et effektivt værktøj.

Hvad angår hårbørsterne, så bruger jeg selv en Tangle Teezer, og den er mit hår vældigt glad for. Mit hår har en ubehagelig og irriterende tendens til at kruse, og jeg reder det faktisk nødigt. Er det mærkeligt? Ikke at rede sit hår særlig tit? Nu lyder det også som om, jeg  render rundt med uglet (og beskidt) hår. Det er nu ikke tilfældet. Men jeg tænker faktisk, at håret har ganske fint af ikke at blive rodet alt for meget ved.

Anyways – så trænger mit hår til en gevaldig omgang, og i kompetente hænder. SÅ – kan du anbefale en frisør i Odense?

Jeg ville ønske, at dagen skulle bruges i en frisørstol, men jeg hopper altså til træning i stedet. Og så satser jeg på noget Oscarkigning i aften/nat! YAY! Nu må vi se, om jeg kan få lokket Casper med til at være vågen det halve af natten. Det havde passet sig bedre, hvis det lå i går, men hvad skal man gøre?