Halløjsa derude! Jeg har en lille lækkerbisken til Jer! Jeg synes at I derude skal forkæles lidt i anledning af forårets kommen lige om lidt! Jeg har derfor stukket fingrene ned blandt lommeulden og har kunne købe disse fine lakker, som jeg udlodder i en konkurrence.

Ciate konkurrence

GiveawayDet er fra det fine mærke Ciaté. Jeg har kun hørt godt om disse neglelakker, og vil derfor forkæle én af Jer derude blandt skærmene. Det du kan vinde er tre neglelakker i farverne Beach Melba, Kiss Chase & Pepperminty. Tre farver, der minder mig om gammeldags isvafler, makroner, sodavand og fine pasteloutfit. Disse tre fine lakker kan blive dine!


 

Sådan vinder du!

  • Du skal følge bloggen på Bloglovin lige her. Hvis du allerede følger, så er du pisse sej!
  • Du skal lægge en kommentar til dette indlæg om, hvilken årstid er din yndlings og hvorfor 🙂
  • Du skal holde øje med bloggen et par dage efter konkurrencen er afsluttet, og se om du er den heldige vinder!

Konkurrencen løber til og med fredag d. 27. februar!

Indlægget er IKKE sponsoreret og neglelakken har jeg selv købt og betalt!