Føl dig VIRKELIG sund med denne Matcha smoothie

Okay. Det der Matcha-te ik’?

Puha det smager altså stadig af kogte ærter. Og vi ved jo alle sammen godt, at kogte ærter smager fortrinligt…

Så jeg prøver at finde måder at indtage det sunde pulver på uden at have lyst til at brænde mine smagsløg af. Bl.a. ved denne smoothie, der indeholder mange andre sunde ingredienser og, vigtigst af alt, andre smage, der kan fusioneres med den kogte ærtesmag. Importante!

Opskriften er simpel og det hele skal just blendes sammen til en konsistens du er tilfreds med.

INGREDIENSER
3 ‘kugler’ frosne spinatblade
Mynteblade efter smag
Mælk
1 tsk honning/sirup
En håndfuld frosne blåbær
Tre tørrede dadler
En tsk matchapulver

Det hele blandes i en blender og blendes. Hæld mælk i efter, hvilken konsistens du ønsker. Og haps; en SUND og lækker smoothie. Der smager af kogte ærter…

matcha smoothie jeanette hardis odense blogger

matcha smoothie opskrift

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


LET'S BE FRIENDS SHALL WE?

Hello!
Jeg er altid for sent oppe og sover aldrig nok. Mine to hunde hænger konstant på mig. Jeg drikker for meget kaffe. Tangerende til det usunde. Men jeg spiser ligeså meget bland-selv-slik, så mon ikke det går? Tak fordi du læser med!