10 helt random, mærkværdige facts omkring mig. Du kan læse 10 andre lige herIMG_2890

  1. Jeg elsker, elsker, elsker lakridspiber. Men det skal være dem med lyserød krymmel! Dem kan jeg til gengæld snildt spise en kasse af.
  2. Jeg har to slags go-to chips. De grove fra Netto med sour cream and onion, og ethvert mærke, der laver salt and vinegar chips.
  3. Jeg er en frosenpind, og min hud bliver ret let kold.
  4. Jeg har gennemført Diablo 3. Bare kald mig pro-gamer (host not!)
  5. Jeg foretrækker min kaffe enten som en latté eller med sødemiddel og mælk. Men drikker den ofte også sort. Hvis jeg skal have kaffe udefra falder jeg i fælden hos Baresso, hvor jeg elsker deres Tiramisu-latté! Mums! IMG_7991
  6. Jeg er et udpræget A-menneske, og vågner tidligt af mig selv. Det er bare ikke altid, at jeg er frisk når jeg vågner. Det må have noget at gøre med mine B-menneske vaner om aftenen.
  7. Jeg har været på Filippinerne i 14 dage, hvor jeg rejste rundt og boede 4 forskellige steder af meget rangerende kvalitet. Et af stederne fik vi en hængelås med nøgle som lås til vores dør udført i flettet bambus.
  8. Jeg synes at Royal Copenhagen er overvurderet, men ønsker mig i alt hemmelig alligevel et helt Instagram-venligt stel.
  9. Når jeg griner får jeg tit at vide, at jeg griner som Muttley.
  10. Som barn camperede min familie rigtig meget, og det var en helt speciel følelse at falde i søvn til regn, der trommede på campingvognens tag. I dag elsker jeg at falde i søvn til regn, der trommer ind på vinduet. Det minder mig om min barndom, hygge og glæde.