Ti ting, der gør mig pisse nederen;

 • Når min kaffe når at blive kold, inden jeg slubrer den i mig.
 • Når min kaffe er så pissevarm, at jeg brænder mig på den.
 • Når folk stopper en online samtale uden varsel, og bare ikke svarer. Fino bambino, men så forvent ikke, at jeg er mindre end fem dage om at svare dig igen.
 • Når mine planter dør fra mig. Jeg bliver bare aldrig gode venner med efeu.
 • Mandag morgen.
 • Tirsdag morgen.
 • Torsdag morgen.
 • Saldoen på min konto.
 • Når jeg skal cykle i blæsevejr. Regnvejr kan jeg klare med at svøbe mig ind i plastik. Blæsevejr har jeg intet forsvar imod. Har du set min cykelkurv? Den fungerer praktisk taget som et storsejl. IKKE særlig praktisk i blæsevejr. Jeg er typen, der bliver hidsig, når jeg cykler i blæsevejr.
 • Når min pomfritter bliver sucky pga. kondensvand i papboksen på vej hjem fra bistroen. Er der dog ikke nogen, der kan opfinde en måde at transportere fritter på, uden de bliver bløde?!

 

4 Comments
 1. Jeg kan følge dig så meget! Jeg har været ved at opgive at cykle de sidste dage pga blæsevejr, jeg kan simpelthen ikke overskue det!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


LET'S BE FRIENDS SHALL WE?

Hello!
Jeg er altid for sent oppe og sover aldrig nok. Mine to hunde hænger konstant på mig. Jeg drikker for meget kaffe. Tangerende til det usunde. Men jeg spiser ligeså meget bland-selv-slik, så mon ikke det går? Tak fordi du læser med!