Hvordan jeg har det når #13

Jeg går hjem fra clubben kl. 7 om morgenen

Hvordan jeg i virkeligheden helt sikkert ser ud

Jeg vågner senere samme dag

To timer efter jeg er vågnet

Fire timer efter jeg er vågnet

Otte timer efter jeg er vågnet

12 timer efter jeg er vågnet

Jeg tænker på, at jeg og et medlem fra Kansas Citys frivilligbestyrelse holder pubcrawl for de frivillige på lørdag (sig lige hej, hvis du ser mig på en ladcykel, imens jeg prøver ikke at vælte ned af den)

Jeg indser, at ovenstående er ret influeret af begivenheder, der inkluderer alkohol

Jeg slubrer min rødvin i mig, mens jeg skriver dette indlæg

 

Find flere indlæg i samme dur her. 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


LET'S BE FRIENDS SHALL WE?

Hello!
Jeg er altid for sent oppe og sover aldrig nok. Mine to hunde hænger konstant på mig. Jeg drikker for meget kaffe. Tangerende til det usunde. Men jeg spiser ligeså meget bland-selv-slik, så mon ikke det går? Tak fordi du læser med!