En masse fine (gratis) kalendere du kan printe

^^ #1 Oh So Lovely blog || #2 Short Stop Designs || #3 Sara Woodrow || #4 This Little Street ^^

Wauw. Så gik der alligevel 4 dage siden jeg sidst udgav et indlæg. Det er lang tid siden, at jeg har haft en ‘pause’ fra bloggen. Men julen har haft et greb om mig, der ville noget, og jeg har ikke haft noget på hjertet. Så hellere bare holde mund ikke?

I dag vil jeg dog dele lidt inspiration med jer – og måske endda lidt organisering. Jeg har nemlig fundet de fineste kalendere for 2017 rundt omkring på nettet, som du helt selv kan printe. Kvit, frit og helt lovligt. Èn af kunstnerne bag den ene kalender havde også udgivet en kalender til 2016, som jeg har haft hængende ved mit skrivebord i lejligheden. Det er fra hende her. Jeg ved ikke, om jeg hopper på den samme kalender i år, men det tror jeg. For jeg elsker stilen, og kalenderen giver et hurtigt overblik over måneden. Og så passer det lige med, at illustrationen for marts er en kvinde og hendes hund. Det er min fødselsdagsmåned, og med min forkærlighed for hunde, kan det ikke rigtig være mere skæbneagtigt.

Der er ikke plads til at skrive aftaler ind på lige den kalender, men det har ikke gjort mig noget. Jeg har, som sagt, mest brugt kalenderen til at få et overblik over måneden, og ikke til at skrive aftaler ind på. Men det er der skam et par af de andre kalendere i dette indlæg, der sagtens kan bruges til. Det smarteste er altså, at de er lige til at printe ud på den størrelse, der passer dig. Jeg printede faktisk to størrelser ud for 2016. En i A4 til mit skrivebord og en mindre i A5 til køkkenet.

#1 kalender har mange forskellige grafiske layouts, så gå gerne ind og kig på de forskellige udgaver og se, om der ikke er en, der falder i din smag. Bloggeren bag har desuden lavet en helt minimalistisk udgave af kalenderen også, uden hverken farver eller andre grafiske elementer. Perfekt til damen, der går i sort/hvid og dyrker den minimalistiske stil i hjemmet. Eller bare gerne vil have en kalender uden for meget dingeldangel omkring.

Hvad synes I om det at have en kalender hængende – er det noget I gør jer i? Og kan I lide de kalendere jeg har fundet?

2 Comments
  1. Så fine kalender du har fundet søde!
    Jeg har allerede printet en af dem ud, som skal hænge inde på mit kontor, så jeg har styr på alle mine aftaler 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


LET'S BE FRIENDS SHALL WE?

Hello!
Jeg er altid for sent oppe og sover aldrig nok. Mine to hunde hænger konstant på mig. Jeg drikker for meget kaffe. Tangerende til det usunde. Men jeg spiser ligeså meget bland-selv-slik, så mon ikke det går? Tak fordi du læser med!