APROPOS LÆKKERT HÅR EFTER TRÆNING

Jeg skrev den anden dag nogle fifs til, hvordan du selv kan gøre meget for at holde dit hår lækkert og sundt. Bl.a. også hvordan jeg selv behandler mit hår efter træning, hvis det ikke skal vaskes. Den udfordring er jeg altså ikke den eneste, der har stået med. Trine, der er ophavsmand til bloggen Trine’s Wardrobe, har netop udgivet en dry shampoo, der er specielt udviklet til at bruge efter træning.ProductPage_350x262

Den kan købes lige her online,  men kan også fåes i Matas’ fysiske butikker og i Sephora. Det kunne være, at det skal være en investering når min nuværende dry shampoo løber tør.

Er der nogle, der allerede har stiftet bekendtskab med den?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


LET'S BE FRIENDS SHALL WE?

Hello!
Jeg er altid for sent oppe og sover aldrig nok. Mine to hunde hænger konstant på mig. Jeg drikker for meget kaffe. Tangerende til det usunde. Men jeg spiser ligeså meget bland-selv-slik, så mon ikke det går? Tak fordi du læser med!