5 GODE TIL DINE ØRER #4 SØNDAGS VERSION

Det er søndag. Vi har sovet en time længere. Og jeg har samlet noget perfekt musik til en sen søndags morgenmad. Hvad er bedre end crooners til at nyde en fredfyldt søndag, basser fra bageren og en god kop kaffe med? Kryb ind under dynens varme igen, eller hiv den med ud på sofaen, og nyd søndagen med disse henrivende sange. Etta kunne ikke undværes, så selvom hun i ordets ‘crooner’ bogstaveligste forstand ikke er det, så kom hun med alligevel.

Rigtig god søndag!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.


LET'S BE FRIENDS SHALL WE?

Hello!
Jeg er altid for sent oppe og sover aldrig nok. Mine to hunde hænger konstant på mig. Jeg drikker for meget kaffe. Tangerende til det usunde. Men jeg spiser ligeså meget bland-selv-slik, så mon ikke det går? Tak fordi du læser med!